Blog

De fotograaf vóór de camera

Aangezien mijn passie voor de paardenfotografie inmiddels goed is aangewakkerd én het bij mij toch ook wel begon te kriebelen, want, een paardenfotograaf zonder foto's met paard, dat kan natuurlijk niet! Dacht ik een tijd geleden na over hoe ik daar een invulling aan kon geven. De mensen die mij kennen weten dat ik van symboliek hou, van 'het cirkeltje rond' en 'alles heeft een reden' dus dat nam ik mee in mijn gedachten. 

Wat ik nog graag wilde was portretfoto's maken van mij met een paard, want hé, zelf heb ik er dus geen MAAR ik vind wel dat je als paardenfotograaf toch ook zelf een keer zulke foto's moet laten maken. Mooie bijkomstigheid is natuurlijk ook dat ik dan meteen aan de andere kant van de camera sta en dus meemaak en voel wat mijn klanten ook meemaken dus dat is alleen maar goed.

Lees meer »

Shoot Along 'Dark Queen'

Ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen, om uit mijn comfortzone te stappen en mijn grens op te zoeken en daar overhéén te gaan. Daardoor daag je jezelf uit en blijf je jezelf ontwikkelen ben ik van mening. En 'oh boy' wat is er al veel voorbij gekomen aan leuke gezinnen, lieve en ondeugende kinderen, opa's en oma's, groepsshoots, babies, zakelijke shoots maar ook trouwfoto's. Ik heb van ieder moment geleerd, mezelf tot het uiterste gedreven om dat perfecte resultaat te krijgen en mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van nabewerking en echt, van iedere shoot groeide ik een beetje meer.

 

Voor zover de inleiding.... haha... 

Lees meer »

Vintage meets Urban

Ik ben een echte meisjesmama.... ik hou van tule en glitter, van rokjes, jurkjes en haarbandjes in wapperende haren, van unicorns en poppen en ga zo maar door haha.... Ik word gewoon blij van al die meisjesdingen. Zou ik misschien daarom 2 meisjes hebben gekregen en geen jongens? Zou zomaar kunnen... 

Maar naast al dat tutten word ik óók warm van stoere laarsjes onder kapotte spijkerbroekjes, industriële locaties met veel beton en staal, muren vol graffiti, edgy, urban en rocken!  

Lees meer »

Gala fotoshoot

Wel een galajurk in de kast, wel geslaagd, wel mooie sieraden en pumps, zo ontzettend verheugd zijn maar...... géén galafeest...... 

Corona heeft op heel veel vlakken roet in het een gegooid. Sommige momenten in je leven die kun je niet overdoen. Je slaagt maar één keer voor het voortgezet onderwijs, je hebt ook maar één galafeest maar voor heel veel meiden en jongens ging het gala dus niet door. Heel zuur want wanneer trek je die mooie jurk dan aan? 

Lees meer »

In mama's trouwjurk

In mama's trouwjurk... dat is toch de droom van ieder meisje?

Maar ook voor mama zelf is het ontzettend leuk om je kleine meid in jouw trouwjurk te zien! Herinneringen aan je trouwdag komen weer terug, je voelt weer de warmte en liefde. En als je dan je kleine meisje zo ziet staan dan smelt je toch? 

Ik heb mijn dochter Fleur (6 jaar) in mijn trouwjurk op de foto gezet en het is een superleuke ervaring geweest met ook leuke en waardevolle herinneringen voor later. Deze foto's zal ik altijd bewaren en straks aan Fleur meegeven als ze oud genoeg is. 

 

Het is even behelpen hoor.... zo'n grote, zware jurk mooi aan te krijgen bij zo'n klein lijfje en ook zo mooi mogelijk neer te leggen dat deze op z'n best uit komt. Maar door Fleur op een krukje te laten staan en de jurk daaromheen aan te trekken kregen we het beste resultaat! Het was net of zij gewoon net zo groot was als ik waardoor ik de jurk mooi kon draperen en de sleep mooi uit kon leggen. 

Lees meer »