Prijzen

Familie / gezin / kind

Een ontspannen fotoshoot met je gezin, een portret van de kinderen of een familiefoto voor oma op een geweldige buitenlocatie? Alles is hierin mogelijk!

 


Newborn

Kleine voetjes, kleine teentjes, klein pruilmondje... allemaal zulke mooie en lieve details die je heel snel vergeet omdat baby's nu eenmaal zo snel groeien! Hoe mooi is het om al dit soort details maar ook mooie portretten vast te leggen van jullie pasgeboren baby'tje en van jullie als gezin samen. 

 


Paardenfotografie

De band tussen jou en je paard mooi vastgelegd, mooie portretten van je paard alleen, rij- en/of actiefoto's?

Dit is allemaal mogelijk! 

 


Blackshoot 

Heb je liever geen fotoshoot buiten? Dan is een fotoreportage met een zwarte achtergrond iets voor jou. Dit kan met jou en je paard samen en/of met je paard alleen of beiden!

 


Fine Art

Jouw paard op een kunstachtige manier door mij vastgelegd. Prachtige portretfoto's die een waar kunstwerk aan de muur zijn, bijzonder en niet alledaags, dat is Fine Art fotografie!

 


Studio portretten

Een mooie fotoreportage van de kinderen, je zwangere buik vastgelegd, pure portretfoto's op zwarte achtergrond of toch liever de warme Fine art stijl? Dit is allemaal mogelijk in mijn studio! 

 


Bruiloft

Voor een aantal uur kan ik op jullie grote dag aanwezig zijn om jullie reportage, ceremonie of beide voor jullie vast te leggen. Vraag de trouwbrochure bij mij op. 

 


Sluiten de betreffende pakketten niet aan bij je wens of wil je graag een combinatieshoot doen? Uiteraard kan dat! Als je aangeeft wat je precieze wensen zijn dan bereken ik een prijs op maat voor jou.