Een shoot bij mij...

Een shoot bij mij is gezelligheid, ongedwongen, humor, jezelf kunnen zijn en met een mooie fotoreportage naar huis gaan. 

Vanaf het moment dat ik jouw aanvraag ontvang tot aan het moment dat ik jou de foto's stuur sta ik voor jou open, begeleid ik jou en voorzie ik jou in informatie. Je doet niet iedere week een fotoshoot, ook niet maandelijks en vast ook niet jaarlijks en dat is heel logisch. Vandaar dat ik vanaf het begin af aan jou meeneem in het proces, ik stuur jou informatie met tips voor kleding en voor de dag zelf, waar je het beste rekening mee kunt houden en ik informeer en adviseer jou vooraf m.b.t. de locaties waar ik graag kom om te fotograferen, het daglicht, de stand van de zon etc. dit alles om te komen tot het best mogelijke resultaat en dat jij met een meer dan tevreden gevoel terug kijkt naar de fotoshoot die je bij mij geboekt hebt. 

En of het nu gaat om een gezinsfotoshoot, een fotoshoot met jou en je paard samen, een portretsessie in mijn fotostudio of een groepsfotoshoot, ik voorzie jou ruim op tijd van alle informatie en beantwoord al jouw vragen. 

Tijdens de fotoshoot ben jij gewoon jezelf, dat is het allerbelangrijkste! Je zelf goed en zelfverzekerd voelen maakt dat je straalt op de foto en dat komt de hele fotoshoot ten goede. Ik heb een erg 'go with the flow' mentaliteit, het gaat zoals het lukt en zeker met kinderen en dieren is dat erg belangrijk. Je kunt vooraf nog zo'n plaatje in je hoofd hebben, als dat tijdens de shoot niet haalbaar is of kinderen zijn overprikkeld of je paard is gestrest, dan zullen we moeten kijken naar wat wél gaat. En ik vind dat altijd heerlijk want we laten het 'moeten' los en jullie kunnen ontspannen in de shoot staan en dat levert altijd de mooiste en vooral spontaanste plaatjes op.

Ik sta daarom ook altijd open voor suggesties en zeker van kinderen. In het begin zijn kinderen vaak nog een beetje afwachtend, het is ook niet niks zo'n vreemde mevrouw met grote camera, maar naarmate de shoot vordert merk ik dat kinderen meer en meer los komen en met allerlei ideetjes naar me toe komen. En hoe leuk is het om ze vervolgens supertrots en spontaan met een glimlach van oor tot oor op de foto te zien staan?

Na de fotoshoot maak ik zorgvuldig een selectie in alle geschoten foto's die ik jou vervolgens in een mooie fotogalerij doorstuur. Uit deze fotogalerij maak jij een keuze van foto's die het best bij je past. Ik besteed graag extra tijd in de nabewerking om mijn eigen stijl eraan te geven maar ook om alle foto's het allerbest tot hun recht te laten komen. Ik hou van de wat warmere tinten in de nabewerking alsof het zonnetje schijnt ook al is het een bewolkte dag. 

Mijn advies is altijd dat je een fotograaf kiest die bij jou past qua stijl maar ook qua persoonlijkheid. Houd je van koele, lichte tinten in de nabewerking of ben je op zoek naar een fotograaf die alleen maar geposeerde portretten maakt? Dan ben ik helaas niet de fotografe voor jou. Spreekt al het bovenstaande jou wèl aan dan verzorg ik héél graag jouw fotoshoot! 

Al het bovenstaande gezegd hebbende..... een fotoshoot bij mij is persoonlijke aandacht met een blijvende herinnering. 

Ik hoop dat het jou net zo enthousiast maakt als mij en ik jou binnenkort voor mijn camera zie ;-)