In mama's trouwjurk

Gepubliceerd op 15 september 2020 om 11:32

In mama's trouwjurk... dat is toch de droom van ieder meisje?

Maar ook voor mama zelf is het ontzettend leuk om je kleine meid in jouw trouwjurk te zien! Herinneringen aan je trouwdag komen weer terug, je voelt weer de warmte en liefde. En als je dan je kleine meisje zo ziet staan dan smelt je toch? 

Ik heb mijn dochter Fleur (6 jaar) in mijn trouwjurk op de foto gezet en het is een superleuke ervaring geweest met ook leuke en waardevolle herinneringen voor later. Deze foto's zal ik altijd bewaren en straks aan Fleur meegeven als ze oud genoeg is. 

 

Het is even behelpen hoor.... zo'n grote, zware jurk mooi aan te krijgen bij zo'n klein lijfje en ook zo mooi mogelijk neer te leggen dat deze op z'n best uit komt. Maar door Fleur op een krukje te laten staan en de jurk daaromheen aan te trekken kregen we het beste resultaat! Het was net of zij gewoon net zo groot was als ik waardoor ik de jurk mooi kon draperen en de sleep mooi uit kon leggen. 

 

Om er een gevarieerde en speelse fotoserie van te maken heb ik Fleur ook in de jurk laten zitten en liggen waardoor ik van andere standpunten kon fotograferen. 

Er zit zoveel stof in de jurk dat ik deze op verschillende manieren kon neerleggen zodat de foto's een leuk, speels effect hebben gekregen. Er is duidelijk te zien dat het om een trouwjurk gaat maar het hoeft natuurlijk niet alleen maar statig te zijn!

 

 

De ervaring zelf was al een feestje! Het aantrekken, goed leggen, draperen en de juiste houdingen zien te vinden ging niet altijd even goed waardoor we ook veel gelachen hebben samen!

En ook dit blijft ons bij want we kunnen terugkijken op een leuke ervaring samen mét mooie foto's als herinnering voor nu en later!

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Zou je zelf ook wel zo'n prachtige fotoserie willen van jouw dochter in jouw trouwjurk? 

Laat het me weten! Ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden zodat ik jou met je dochter een onvergetelijke ervaring kan bezorgen met mooie foto's als herinnering voor nu en later!

Stuur me een e-mail:  info@shirleyvanlieshoutfotografie.nl of vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.