Fotoproducten

Met trots kan ik zeggen dat ik sinds kort, naast de digitale fotoreportages, nu ook fotoproducten voor aan de wand kan leveren! Want hoe fijn is het dat jouw mooie foto’s, deze herinneringen, een mooi plekje aan de muur krijgen en niet alleen maar op de computer blijven staan?

Waarom jouw fotoproduct door mij laten produceren?

Het is een logische volgende stap na de fotobewerking. Ik als geen ander weet hoe de kleuren van jouw foto’s bedoeld zijn, ik heb de foto’s immers ook gemaakt! Op basis hiervan ben ik een samenwerking met de juiste producent aangegaan. Een producent die conform mijn hoge normen en kwaliteitseisen kan produceren, de juiste afstemming van de fotokleuren kan genereren en garanderen en tegen hele scherpe inkoopprijzen kan leveren waardoor ik ook heel voordelige consumentenprijzen kan hanteren.  

Het opstarten van jouw order, het correct uitlijnen en plaatsen van de foto’s, het opvolgen van het productieproces en eventuele nacontrole gebeurt allemaal via mij. Je vertelt mij welke foto en welk fotoproduct je graag aan jouw muur zou willen hebben en ik denk mee met de maatvoering, mogelijkheden en ik adviseer.

Vervolgens ga ik het product bij de producent als order inzetten maar niet eerder als ik jou eerst een digitaal voorbeeld heb gestuurd ter goedkeuring.

Zo weet je altijd vooraf hoe jouw product eruit komt te zien en kom je niet voor verrassingen te staan.

Het voordeel voor jou is dat je dus niets hoeft te doen en jouw fotoproduct wordt besteld en bij jou thuis afgeleverd, en dat tegen een hele voordelige consumentenprijs!

Is er iets niet goed, ben je niet tevreden of voldoet het fotoproduct niet? Geen probleem! Meld het mij en ik ga voor jou bij de producent alles in werking stellen om het product opnieuw te laten printen en zo snel mogelijk weer bij jou af te laten leveren helemaal naar wens.

 

Jouw foto’s kunnen momenteel worden geleverd op:

  • Canvas
  • HD metal
  • Aluminium
  • Ingelijste foto's
  • Losse fotoafdrukken en posters

En er komen binnenkort nog meer materialen bij! 

 

Voor meer informatie en prijslijsten download hieronder de digitale brochure!