Home » Contact

Contact

 *Corona *

Alle fotoshoots worden ingepland met inachtneming van de dan geldende Corona maatregelen. Te allen tijde kan ik op de veilige 1,5 meter afstand fotograferen doordat ik werk met lenzen met een groot zoomvermogen. Dit geldt voor zowel buiten als fotografie op een binnenlocatie. 

Shirley van Lieshout fotografie

Van Homberghgaarde 11

5673 AJ  Nuenen

Tel: 06-14300713

E-mail: info@shirleys-vintage-photography.nl

K.v.K. nr: 76779289

BTW id nr: NL003160037B43

Volg mij op Social Media voor de laatste updates:

Contactformulier


Wist je dat ik naast fotograferen ook gedichten schrijf? Neem eens een kijkje op mijn gedichtenwebsite voor meer informatie: 


Reviews

Ik hoor graag jouw bevindingen! Laat hier jouw reactie achter:

Reactie plaatsen

Reacties

Onur Yalinli
een maand geleden

Shirley is professionele fotograaf, ze heeft geduld, ze is vrolijk en lief. We hebben genoten van elk moment van onze sessie. Ze was in staat om onze momenten in haar foto's te beschrijven. Ik raad haar zeker aan. Ze is een zeer getalenteerde persoon

Elisa
3 maanden geleden

Shirley is een top fotografe én een top mens! Ze is super geduldig, meelevend en meedenkend. Dit was in ons geval heel fijn (shoot als laatste wens van erg zieke schoonzus). We zijn heel dankbaar voor de prachtige foto’s, een waardevolle herinnering!

John en Karin Vlasveld-van den Heuvel
3 maanden geleden

Wij hadden helemaal geen zin in traditionele trouwfotograaf op onze trouwdag, als dat gehaast en geposeer terwijl je gasten zitten te wachten... Geen nood, Shirley gevonden die met samen ons twee dagen later de meest geweldige, ontspannen, heerlijke, prachtige fotoshoot heeft gemaakt. Geen gedwongen houding, gewoon heel veel lol in een park, met als resultaat de meest hilarische, schitterende foto's. De bijbehorende service is op en top! Bruidje? Shirley bellen!

Dankjewel lieve Shirley, wij kijken nog jaren naar jouw sublieme werk !

Jane Walker
4 maanden geleden

Ons dochtertje heeft een vintage fotoshoot gehad van Shirley.
Wat een super lieve vrouw!
Ons dochtertje vond 't heel leuk maar ook wel spannend.
Dat merkte Shirley en ze zorgde er eerst voor dat ons dochtertje zich op haar gemak voelde.
Ze liet haar ook zelf kleding, accesoires en poses kiezen.
Shirley neemt de tijd om te zorgen dat 't goed is, hielp ons dochtertje met omkleden en met accesoires, en maakte praatjes en grapjes.
Ons dochtertje vond 't super!
De foto's zijn geweldig; de ene is nog mooier dan de andere.
Bedankt!
Shirley's Vintage Photography is echt een aanrader!

Laura
6 maanden geleden

We hadden een kadobon gewonnen op Facebook twv 50,00 en daar hebben we een hele leuke mini-shoot van gekozen! Super leuke foto’s, mooie sfeer en kwaliteit!!
Een mooie herinnering voor later!
Thanxxx Shirley!

Mariëlle
6 maanden geleden

Shirley is een lieve, geduldige, creatieve fotograaf vol leuke ideeën. De meiden mochten zelf aangeven wat ze leuk vonden en zij vonden het ook erg leuk en gezellig.
De shoot iwas bij de grafitti en er zijn veel top foto’s uit voort gekomen.
Bedankt Shirley de papa, mama, oma’s en opa’s erg blij gemaakt😉👍🏻

Petricia Groof
9 maanden geleden

Onwijs mooie foto's heeft Shirley voor ons gemaakt. Het begon met een zwangerschaps-/familieshoot in de romantische tuin van het kasteel Geldrop. Ze liet onze meisjes stralen in 'prinsessenjurkjes' met bijbehorende accessoires en nam voor de shoot alle rust en tijd.
Daarna heeft ze ons derde wondertje - van nog geen 2 weken oud - ongedwongen weten vast te leggen. Wij zijn trots op het prachtige resultaat!
Nogmaals dank Shirley. Je bent een echte aanrader!

Facebook

Een greep uit de reviews die op facebook geplaatst zijn: 

 

- 'Samen met Shirley, mijn zusje en de kinderen op stap voor een foto reportage. In de kasteeltuin van Geldrop hebben we op super leuke en mooie foto’s

   gemaakt. Hiervan heeft Shirley voor ons een mooie foto collage gemaakt. Die wij onze ouders kado hebben gedaan.

   We zijn super blij met het resultaat, en mijn ouders nog blijer dat ze weer mooie foto’s hebben van de kleinkinderen.

   Shirley dank je wel!'

 

- 'Een gala fotoshoot van mijn oudste dochter omdat er geen gala was ivm Corona maar wel een jurk. Mijn jongste dochter ook mee en hier kwamen

   prachtige foto’s uit. Shirley denkt mee over de locatie, neemt de tijd en heeft leuke ideeën. Het was fijn om de foto’s op korte termijn te mogen ontvangen 

   en alles verliep voorspoedig.'

 

- 'Super leuke middag gehad met Shirley. De kinderen vonden het super om te doen en we hebben hele mooie foto’s als eindresultaat! Heel blij mee. 

   Bedankt Shirley!'

 

- 'Shirley maakt super mooie foto’s en voor kids echt super mogen eigen inbreng inbrengen en vinden het ook leuk om met Shirley samen foto’s te maken.

   En ja dat ook voor 2 jongens. Zeker een aanrader om te doen.'

 

- 'Dankjewel Shirley! Voor de gezellige fotoshoot op een toplocatie...en natuurlijk de prachtige foto’s van m’n meiden. Mooi aandenken!'

 

- 'Een hele leuke middag gehad met Shirley. Mijn dochter voelde zich een echte prinses met haar mooie jurk en bloemenkrans. Ze mocht ook zelf

   meedenken over poses en lokaties, dat maakte het voor haar erg leuk. Er zijn zoveel mooie foto's uitgekomen dat we bijna niet konden kiezen. Kortom een

   hele geslaagde shoot gehad!'