Home » Contact

Contact

Shirley van Lieshout fotografie

Van Homberghgaarde 11

5673 AJ  Nuenen

Tel: 06-14300713

E-mail: info@shirleyvanlieshoutfotografie.nl

K.v.K. nr: 76779289

BTW id nr: NL003160037B43

Volg mij ook op Social Media voor de laatste updates:


Contactformulier


Reviews

Ik hoor graag jouw bevindingen! Laat hier jouw reactie achter:

Reactie plaatsen

Reacties

Tjally Kliebisch
16 dagen geleden

Super blij met deze mooie foto's
Dank je wel voor je geduld en mooie resultaten ❤🥰

Tanja Rijnaerts
16 dagen geleden

Via fb haar advertentie zien staan. Contact was snel gelegd en erg prettig.
Voor de kerst foto’s gemaakt van mijn hond.
Ze was goed voorbereid en heel geduldig. Van mijn paard had ze zomaar enkele foto’s gemaakt achteraf zat daar een prachtige afbeelding bij. Heel tevreden zeker een aanrader.

Jantien
2 maanden geleden

Heel erg blij met de mooie foto’s die Shirley heeft gemaakt! Snel en prettig contact gehad, flexibel om een datum te plannen. Shirley is echt leuk met kinderen, dat scheelt veel om ze leuk op de foto te krijgen! Overal aan bedacht, zelfs kleden om op natte ondergrond te kunnen zitten. Wij komen in de toekomst terug voor nog meer foto’s!!

Annerieke
2 maanden geleden

Shirley heeft foto’s gemaakt van mijn dochter en haar pony deze zijn echt prachtig geworden!

Natasja Migchels
2 maanden geleden

Shirley is niet alleen een hele professionele fotografen die voor mijn massage/yoga praktijk een prachtige fotoreportage heeft gemaakt , maar ze heeft ook nog mijn website ontworpen en deze is werkelijk prachtig geworden ❤ Ik heb al vele positieve reacties ontvangen en ben super trots op het resultaat! Shirley is ontzettend creatief en ze heeft echt een eigen stijl die haar als fotografen uniek maakt! Ik kan iedereen Shirley aanraden zowel voor fotografie als het ontwerpen van je website. Neem gerust een kijkje op mijn website www.praktijkadfontes.nl om haar werk te bewonderen.

Mandy Van Gent
2 maanden geleden

Super mooie foto's gemaakt van mijn kleine meisje Juniper met haar verzorgpony Nelleke. Shirley heeft mooie spulletjes bij om te lenen zodat de foto's kloppen en veel geduld om de kleine mooi op de foto's krijgen.
Super bedankt namens mij, Juniper en natuurlijk ons Nelleke

Bibi Slikker
2 maanden geleden

Ik heb een foto schoot gedaan met mijn 2 paarden van 4 en 14 Ze waren allebei heel braaf en zijn hele mooie foto’s geworden echt super blij mee en zeker aan te raden!!

Raphke van Thiel
3 maanden geleden

Een fotoshoot van 5 kleinkinderen voor de 70ste verjaardagen van opa en oma. Wij vonden dit een hele uitdaging. Maar toen we Shirley ontmoette, hadden we gelijk het gevoel. ‘Dit komt goed’. Shirley wist heel snel het vertrouwen van de kids te winnen door haar spontaniteit en geduld. Het is haar gelukt om alle 5 de neefjes en nichtjes liefdevol en spontaan op de foto vast te leggen. Respect! Wat zijn de foto’s mooi geworden. We zijn heel blij met deze waardevolle herinnering. Shirley bedankt voor je expertise, vertrouwen en geduld.

Onur Yalinli
7 maanden geleden

Shirley is professionele fotograaf, ze heeft geduld, ze is vrolijk en lief. We hebben genoten van elk moment van onze sessie. Ze was in staat om onze momenten in haar foto's te beschrijven. Ik raad haar zeker aan. Ze is een zeer getalenteerde persoon

Elisa
9 maanden geleden

Shirley is een top fotografe én een top mens! Ze is super geduldig, meelevend en meedenkend. Dit was in ons geval heel fijn (shoot als laatste wens van erg zieke schoonzus). We zijn heel dankbaar voor de prachtige foto’s, een waardevolle herinnering!

John en Karin Vlasveld-van den Heuvel
9 maanden geleden

Wij hadden helemaal geen zin in traditionele trouwfotograaf op onze trouwdag, als dat gehaast en geposeer terwijl je gasten zitten te wachten... Geen nood, Shirley gevonden die met samen ons twee dagen later de meest geweldige, ontspannen, heerlijke, prachtige fotoshoot heeft gemaakt. Geen gedwongen houding, gewoon heel veel lol in een park, met als resultaat de meest hilarische, schitterende foto's. De bijbehorende service is op en top! Bruidje? Shirley bellen!

Dankjewel lieve Shirley, wij kijken nog jaren naar jouw sublieme werk !

Jane Walker
10 maanden geleden

Ons dochtertje heeft een vintage fotoshoot gehad van Shirley.
Wat een super lieve vrouw!
Ons dochtertje vond 't heel leuk maar ook wel spannend.
Dat merkte Shirley en ze zorgde er eerst voor dat ons dochtertje zich op haar gemak voelde.
Ze liet haar ook zelf kleding, accesoires en poses kiezen.
Shirley neemt de tijd om te zorgen dat 't goed is, hielp ons dochtertje met omkleden en met accesoires, en maakte praatjes en grapjes.
Ons dochtertje vond 't super!
De foto's zijn geweldig; de ene is nog mooier dan de andere.
Bedankt!
Shirley's Vintage Photography is echt een aanrader!

Laura
een jaar geleden

We hadden een kadobon gewonnen op Facebook twv 50,00 en daar hebben we een hele leuke mini-shoot van gekozen! Super leuke foto’s, mooie sfeer en kwaliteit!!
Een mooie herinnering voor later!
Thanxxx Shirley!

Mariëlle
een jaar geleden

Shirley is een lieve, geduldige, creatieve fotograaf vol leuke ideeën. De meiden mochten zelf aangeven wat ze leuk vonden en zij vonden het ook erg leuk en gezellig.
De shoot iwas bij de grafitti en er zijn veel top foto’s uit voort gekomen.
Bedankt Shirley de papa, mama, oma’s en opa’s erg blij gemaakt😉👍🏻

Petricia Groof
een jaar geleden

Onwijs mooie foto's heeft Shirley voor ons gemaakt. Het begon met een zwangerschaps-/familieshoot in de romantische tuin van het kasteel Geldrop. Ze liet onze meisjes stralen in 'prinsessenjurkjes' met bijbehorende accessoires en nam voor de shoot alle rust en tijd.
Daarna heeft ze ons derde wondertje - van nog geen 2 weken oud - ongedwongen weten vast te leggen. Wij zijn trots op het prachtige resultaat!
Nogmaals dank Shirley. Je bent een echte aanrader!