Vintage meets Urban

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 10:57

Ik ben een echte meisjesmama.... ik hou van tule en glitter, van rokjes, jurkjes en haarbandjes in wapperende haren, van unicorns en poppen en ga zo maar door haha.... Ik word gewoon blij van al die meisjesdingen. Zou ik misschien daarom 2 meisjes hebben gekregen en geen jongens? Zou zomaar kunnen... 

Maar naast al dat tutten word ik óók warm van stoere laarsjes onder kapotte spijkerbroekjes, industriële locaties met veel beton en staal, muren vol graffiti, edgy, urban en rocken!  

En laat nou net die combinatie, hoe contrasterend ook, zó goed samen komen! Juist het meisjesachtige, het zachte, het softe laat zich zo goed combineren met het ruige en het harde, het stoere en industriële. Geen stijl ligt verder van elkaar verwijderd dan het meisjesachtige en het Urban maar oooh boy, ik hou ervan!

Ik vind het zo leuk om te zien dat de kanten pasteljurkjes zo afsteken tegen de betonnen graffiti muren, de lange meisjesharen zo zacht ogen tegenover de ruwe traptreden maar tegelijkertijd alles elkaar zo mooi aanvult! Daarnaast giet ik er tijdens de bewerking een Vintage sausje overheen en voilà dat maakt het voor mij helemaal af. Vandaar de titel 'Vintage meets Urban' want dat is nou eenmaal wat ik doe: de foto's een tikje Vintage uitstraling meegeven.

Wil natuurlijk niet zeggen dat ik in deze sfeer alleen maar meisjes kan fotograferen, want eerlijk; zo'n stoere knul tegen zo'n graffiti muur is toch helemaal rocken hè, dat is natuurlijk helemaal the bomb! Ik merk dat jongens vaak niet veel hebben met fotograferen maar met zo'n stoere setting zijn ook zij helemaal om!

Wil jij ook wel zulke mooie foto's van jouw zoon / dochter? Of wat dacht je van een gezinsshoot, hoe gaaf is dat?

Ook in deze stijl zijn er ontelbaar veel mogelijkheden en ook verschillende locaties om te fotoshoot te houden. Dus voor ieder wat wils!

 

Stuur me een e-mail:  info@shirleyvanlieshoutfotografie.nl of vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.