Reviews

Ik hoor graag jouw bevindingen! Laat hier jouw reactie achter:

Reactie plaatsen

Reacties

Miranda
5 dagen geleden

Super blij met de foto’s van mijn paard. Shirley heeft het precies vast kunnen leggen zoals ik graag wilde. Ze luistert naar wat je wil en neemt echt de tijd 😊

Britt
7 dagen geleden

We hebben een leuke fotoshoot gehad met mijn paard. Shirley had leuke ideeën en nam alle tijd om mooie foto’s te maken. Met het resultaat ben ik heel erg blij!

Mendy Klerkx
4 maanden geleden

Shirley heeft super mooie foto's gemaakt heel blij met het eindresultaat. Ze was super lief voor de kids, geduldig en stelde je op je gemak. Aanrader!

Bedankt voor de mooie foto's!

Romy
5 maanden geleden

Hé Shirley,

Wat een super leuke herst shoot hebben we bij jou mogen doen! Ondanks alle gekte en drukte met een puppy en 2 kleine kindjes is het resultaat prachtig!! Heel erg blij mee.

Anja
5 maanden geleden

Wat een gezellige dag hebben we gehad met de shoot 😁 en de foto’s zijn super mooi geworden.
Bedankt Shirley voor de mooie fotos en bij een volgende shoot weten we je te vinden 😊

Saskia
6 maanden geleden

Onlangs hebben we familiefoto's laten maken door Shirley. Het was, ondanks het grote aantal mensen, een ontspannen ochtend. Met als resultaat prachtige foto's in allerlei verschillende samenstellingen. Shirley kwam met goede ideeën en reageerde ook positief op ideeën vanuit onze kant. Het enige probleem van deze fotoshoot was dat het achteraf kiezen van de foto's erg moeilijk was😊. Dankjewel Shirley voor de mooie foto's!

Sandra
6 maanden geleden

Shirley heeft van mij en mijn hond een foto reportage gemaakt voor op mijn website. Ik ben heel blij met de foto’s. Nu is mijn website een mooi geheel. Shirley is enthousiast, betrokken en denkt fijn mee. Ze heeft geduld met mijn hond om de juiste foto’s te maken. Dankjewel Shirley!

Mieke
6 maanden geleden

Shirley heeft een mooie fotorapportage van onze dochters gemaakt. Ze vonden dit beide erg leuk. Ze voelden zich heel erg op hun gemak bij haar en Shirley hield ook erg veel rekening met de ideeën die ze zelf hadden. Dat is ook terug te zien in het mooie eindresultaat.

Lennie
7 maanden geleden

Wij hebben een hele fijne en mooie gezinsreportage gehad bij Shirley. De ochtend verliep heel relaxed. Shirley luistert goed naar jou wensen en past haar reportage daarop aan met haar stijl waardoor je hele gave foto’s krijgt. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Zorg voor Grip
7 maanden geleden

Wij zijn enorm blij met de samenwerking met Shirley. Voor ons bedrijf wilde we nieuwe fotos en deze zijn prachtig geworden. De samenwerking verliep vlekkenloos en zeer ontspannen wat resulteerde in prachtige plaatjes die onze website prachtig aanvulde!

Claudia en Hans
8 maanden geleden

Shirley heeft onze bruidsreportage gemaakt. We zijn ontzettend blij met het eind resultaat en hoe mooi ze de momenten heeft vastgelegd. Tijdens de ceremonie, taart, proosten en familie foto’s. Ondanks de hitte wist Shirley ons gerust te stellen en tips te geven hoe te poseren op de foto’s. Ze is ontzettend creatief, flexibel en deskundig.
Ze heeft veel geduld neemt de tijd en is ook nog eens gezellig!
Wij zijn erg blij dat we voor Shirley gekozen hadden!

Suzanne de Poorter
8 maanden geleden

Ondertussen 3 soorten foto’s laten maken door Shirley; wedstrijdfoto’s, fotoshoot van merrie met veulen in de wei en een shoot met paardensieraden. Mooi om te zien dat hetzelfde paard door verschillende manieren van fotograferen er totaal anders uit kan zien 😃. Ze zijn echt allemaal zó bijzonder mooi 🩵
We zijn er heel blij mee!

Daarnaast is Shirley super vriendelijk en relaxed dat is heel fijn!

Dankjewel Shirley!

Wahied en Veena
9 maanden geleden

Zo vlak voor Pasen kwam ik op het idee om als alleenstaand vader een photoshoot te doen met mijn dochter van 9. Omdat zij net als elk meisje gek is van paarden kwam ik na lang vragen in mijn buurt terecht bij Shirley. Ik was meteen verkocht. De manier zoals Shirley met mijn verzoek en droom van mijn dochter aan de slag is gegaan is uitmuntend. Zelfs aan een lokatie met een restaurant werd gedacht zodat mijn dochter met diabetes kon eten. We hebben 1u25min gereden en ik heb haar gek geappt over het schommelend weerbericht van Nederland. Maar nee ze kon me overtuigen en het was de moeite waard. Er was een paard geregeld. Hiermee is rekening gehouden met de lengte van mijn dochtertje. Eenmaal op lokatie gaat ze als een trein. Een uur duurde rustig anderhalf uur. Ze zit zo in haar flow en passie voor haar werk. Dan krijg ik één voorbeeld foto en schiet ik vol met mn dochter. Ongelooflijk..ik kan ernaar blijven kijken. Hierna komen er nog een paar....Sprakeloos! Dit is echt een top fotografe. Dank je wel Shirley. Dat je ons een onvergetelijk dag kon bezorgen, maar vooral de liefde van vader en dochter op zo'n bijzonder manier tot een geweldig resultaat heb gebracht.

Caroline Schellen
10 maanden geleden

Wat een toffe fotoshoot hadden wij met Shirley! Geweldig hoe ervaren ze was om het paard mooi op de foto te zetten en daarbij een relaxte sfeer te creëren ook voor mijn dochter.,
We waren compleet verrast door het waanzinnige eindresultaat! Enorm dankjewel voor deze prachtige foto’s.

Femke
10 maanden geleden

Onwijs bedankt voor de te gekke foto's! We zijn er enorm blij mee.
Je denkt fijn mee in onze wensen en je staat open voor ideeën! Top, een aanrader voor iedereen!

Tamara van der Zee
een jaar geleden

Super gave fotoshoot gehad.
Shirley neemt alle tijd en denkt mee.
Het zijn echt mega mooie fotos geworden.

Karin Somers - Van der Toorn
een jaar geleden

Allereerst wat een super mooie foto's maakt Shirley! Zo met gevoel!

Shirley neemt de tijd voor jouw en je paard. Ze neemt je mee in het proces en neemt jouw ideeën ook serieus en niks is te gek!

Ook het bestellen gaat gemakkelijk, het uitzoeken daarin tegen is een stuk lastiger!

Echt een aanrader!

Stefanie
een jaar geleden

Shirley neemt echt alle tijd en veel geduld om er voor te zorgen dat zowel jij als je paard leuk op de foto staan, ook met twee paarden geen probleem! Het contact voor/tijdens en na de shoot verloopt ook heel fijn! Een aanrader voor ieder die ook zulke mooie fotos wil!
Ben er erg blij mee! Bedankt.

Fiona
een jaar geleden

Fijne en rustige fotografe. Neemt graag de tijd voor haar foto's, zodat het voor zowel mens als dier een leuke ervaring is! Dankjewel voor de mooie foto's!

Minke
een jaar geleden

Super vriendelijke en meewerkende fotografe! Maakt prachtige fotos, echt heel blij mee.