Home » Over mij

Over mij

Mijn naam is Shirley van Lieshout.

Geboren in Drunen maar nu woonachtig in het mooie Nuenen samen met mijn man Angelo en 2 mooie dochters Fleur (2014) en Isabel (2016). Ik heb al mijn hele leven graag gefotografeerd maar na de komst van mijn dochters is deze passie nog meer aangewakkerd. Na diverse (online) cursussen, challenges, zelfstudie en vooral heel veel ermee bezig zijn heb ik begin 2020 de stap gemaakt om me helemaal en volledig toe te gaan leggen op de professionele fotografie! 

Ik vind het geweldig om mensen blij te maken en een blijvende herinnering te geven. Of het nu om kinderen, gezinnetjes, families, zwangere buikjes of kleine baby'tjes gaat, ik vind het allemaal even leuk om vast te leggen! Ik besteed altijd veel tijd aan de nabewerking om nèt dat warme sfeertje en dat extra's te creëren wat de fotoserie uniek maakt en waardoor deze nog meer tot zijn recht komt. 

Naast het fotograferen van gezinnen, kinderen en families heb ik een zijstap gemaakt naar een specifieke fotografietak: de 'Fine Art' en 'Vintage-stijl' fotografie. Beide stijlen komen tot stand door een specifieke setting te creëren d.m.v. kleding en accessoires én de nabewerking hierop aan te passen zodat de portretten in een heel bijzondere sfeer worden neergezet. De portretten in de Vintage-stijl lijken hierdoor zo uit de jaren '20 te komen en de Fine Art portretten zijn hierdoor anders dan anders en een echt pronkstuk aan de muur. 

Voor de fotoshoots heb ik vrijblijvend een ruime collectie leenjurkjes, haarbandjes, jongenskleding en accessoires ter beschikking die altijd tijdens de shoot gebruikt mogen worden. Interesse: laat het me weten dan neem ik de kleding mee naar de shoot!

Ik heb geen eigen fotostudio en fotografeer dus voornamelijk op locatie buitenshuis óf op een binnenlocatie waarbij voldoende (dag)licht aanwezig is maar daardoor heb ik niet veel nodig. De enige reden dat een shoot eventueel niet door zou kunnen gaan is door regen maar vaak kan er wel omheen gepland worden!

Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral rustig rond en hopelijk zie ik jou voor mijn camera! :-)