Home » Over mij

Over mij

Mijn naam is Shirley van Lieshout.

Geboren in Drunen maar nu woonachtig in het mooie Nuenen samen met mijn man Angelo en 2 mooie dochters Fleur (2014) en Isabel (2016). Ik heb al mijn hele leven graag gefotografeerd maar na de komst van mijn dochters is deze passie nog meer aangewakkerd. Na diverse (online) cursussen, challenges, zelfstudie en vooral heel veel ermee bezig zijn heb ik begin 2020 de stap gemaakt om me helemaal en volledig toe te gaan leggen op de professionele fotografie! 

Ik vind het geweldig om mensen blij te maken en een blijvende herinnering te geven. Of het nu om kinderen, gezinnetjes, families, zwangere buikjes of kleine baby'tjes gaat, ik vind het allemaal even leuk om vast te leggen! Ik hou van de wat warmere sfeer, dit zul je dan ook in mijn foto's terug zien. 

Ik besteed graag wat extra tijd aan de nabewerking om de fotoserie dat extra's te geven waardoor deze nog meer tot zijn recht komt. 

Daarnaast maak ik graag 'bijzondere portretten'. Denk hierbij aan portretfotografie in een specifieke setting met kleding en accessoires en een specifieke nabewerking waardoor er een heel bijzondere sfeer wordt gecreëerd. Neem vooral een kijkje in deze portfolio want het maakt deze portretten bijzonder en anders dan anders. 

Ik heb (nog) geen eigen fotostudio en fotografeer dus voornamelijk op locatie buitenshuis óf op een binnenlocatie waarbij voldoende (dag)licht aanwezig is maar daardoor heb ik niet veel nodig. De enige reden dat een shoot eventueel niet door zou kunnen gaan is door regen maar vaak kan er wel omheen gepland worden!

Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral rustig rond en hopelijk zie ik jou voor mijn camera! :-)