Over mij

Mijn naam is Shirley van Lieshout.

Geboren in Drunen maar nu woonachtig in het mooie Nuenen samen met mijn man Angelo en 2 mooie dochters Fleur (2014) en Isabel (2016). Ik heb al mijn hele leven graag gefotografeerd maar na de komst van mijn dochters is deze passie nog meer aangewakkerd. Na diverse (online) cursussen, challenges, zelfstudie en vooral heel veel ermee bezig zijn heb ik in 2020 de stap gemaakt om me helemaal en volledig toe te gaan leggen op de professionele fotografie! 

Ik vind het geweldig om mensen blij te maken en een blijvende herinnering te geven. Of het nu om kinderen, gezinnetjes, families, zwangere buikjes of kleine baby'tjes gaat, ik vind het allemaal even leuk om vast te leggen! 

Daarnaast heb ik me ook helemaal gevonden in de paardenfotografie. Als klein meisje was ik altijd al verzot op paarden en nu mijn oudste dochter aan paardrijden doet is dat vuurtje weer aangewakkerd. Ik vind paarden unieke en ontzettend mooie dieren en om de band tussen mens en paard vast te kunnen leggen vind ik heel waardevol om te doen. 

Ik besteed graag wat extra tijd aan de nabewerking om de fotoserie dat extra's te geven waardoor deze nog meer tot zijn recht komt. Ik hou van de wat warmere sfeer in de nabewerking, dit zul je dan ook in mijn foto's terug zien. 

Ik heb (nog) geen eigen fotostudio en fotografeer dus voornamelijk op locatie buitenshuis óf op een binnenlocatie waarbij voldoende (dag)licht aanwezig is maar daardoor heb ik niet veel nodig. De enige reden dat een shoot eventueel niet door zou kunnen gaan is door regen maar vaak kan er wel omheen gepland worden!

Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral rustig rond en hopelijk zie ik jou voor mijn camera! :-)