Over mij

Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit Drunen maar nu woonachtig in het mooie Nuenen (onder de rook van Eindhoven) samen met mijn man Angelo en 2 mooie dochters Fleur (2014) en Isabel (2016). Ik heb al mijn hele leven graag gefotografeerd maar na de komst van mijn dochters is deze passie nog meer aangewakkerd. Na diverse (online) cursussen, challenges, zelfstudie en vooral heel veel ermee bezig zijn heb ik in 2020 de stap gemaakt om me helemaal en volledig toe te gaan leggen op de professionele fotografie! 

Ik vind het geweldig om mensen blij te maken en een blijvende herinnering te geven. Of het nu om kinderen, gezinnetjes, families, zwangere buikjes of kleine baby'tjes gaat, ik vind het allemaal even leuk om vast te leggen! Daarnaast heb ik me ook helemaal gevonden in de paardenfotografie. Als klein meisje was ik altijd al verzot op paarden en toen mijn oudste dochter met paardrijden begon is dat vuurtje weer aangewakkerd. Ik vind paarden unieke en ontzettend mooie dieren en om de band tussen mens en paard vast te kunnen leggen vind ik heel waardevol om te doen. 

Inmiddels rijdt zowel mijn oudste dochter als mijn jongste dochter én ben ik zelf ook begonnen met paardrijden bij onze manege in Nuenen. Met het credo in mijn hoofd: je bent nooit te oud om te leren heb ik de stap gezet en ik heb er absoluut geen spijt van!