Gala fotoshoot

Gepubliceerd op 15 september 2020 om 12:26

Wel een galajurk in de kast, wel geslaagd, wel mooie sieraden en pumps, zo ontzettend verheugd zijn maar...... géén galafeest...... 

Corona heeft op heel veel vlakken roet in het een gegooid. Sommige momenten in je leven die kun je niet overdoen. Je slaagt maar één keer voor het voortgezet onderwijs, je hebt ook maar één galafeest maar voor heel veel meiden en jongens ging het gala dus niet door. Heel zuur want wanneer trek je die mooie jurk dan aan? 

In juni mocht ik 2 mooie zussenkoppels op de foto zetten die dus eigenlijk op dat moment hun mooie galafeest zouden moeten hebben

maar dat aan hun neus voorbij zagen gaan. In de avonduren zijn we de heide opgegaan om de avondzon nog mee te pikken en natuurlijk af te sluiten met het gouden uurtje. 

Ze zagen er fantastisch uit in hun mooie avondjurken en de mooie bosrijke omgeving met het zand, het groen en het water maakte het plaatje helemaal af. 

Het was één van de heetste dagen van die maand maar desondanks een hele fijne fotoshoot gehad met veel gezelligheid waarbij zelfs een shot met de voeten in het water. Dat kon natuurlijk ook gezien het mooie weer. De meiden straalden en zijn ontzettend blij met zo'n mooie herinnering. 

De jurk had een reden om uit de kast te komen en de meiden hebben mooie foto's om op terug te kijken.

Ook zonder Corona en als het galafeest volgend jaar wél doorgaat is een Gala fotoshoot natuurlijk een mooie aanvulling op zo'n mooie dag. 

Vaak maak je als ouders zijnde wel foto's van je zoon / dochter net voor het galafeest maar dat is snel met het mobieltje. Kan ook zeker mooi zijn maar professioneel gemaakte foto's maakt het natuurlijk wel helemaal af. Omdat het gala aan het einde van het schooljaar plaatsvindt en dus in de zomer, is het grote voordeel dat er in de avonduren foto's gemaakt kunnen worden met het mooie gouden uur. Maar ook overdag volop in het daglicht kun je natuurlijk prachtige, sfeervolle foto's laten maken. 

Wil je ook zulke mooie foto's als herinnering aan jouw gala? Of heb je geen gala meer maar heb je wel een fantastische jurk in de kast hangen en zou je ook graag mooie foto's van jezelf willen hebben?

Stuur me een e-mail:  info@shirleyvanlieshoutfotografie.nl of vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.