Kerstshoots

Opzet

Ook dit jaar bied ik weer kerstshoots aan! De opzet is dat ik bij jou op stal kom met alle benodigdheden (fotografiehalsters, kerstkransen, zwart doek t.b.v. de achtergrond etc.) en dat ik jouw paard of jou samen met je paard op de foto zet. 

Je kunt kiezen uit 3 verschillende kerstkransen die jouw paard om de nek gaat dragen. De kerstkransen zijn paardvriendelijk, hebben plastic ballen en worden in de nek vastgemaakt dus de kransen hoeven niet over het hoofd heen. 

Na de shoot ontvang jij een online fotogalerij waaruit je de foto's kunt kiezen die je leuk vindt waarna ik deze voor je ga bewerken.

1 foto mag je daarbij aanwijzen die ik als extraatje ook nog als kerstkaart aan je aanlever. Zo heb je meteen een leuke, digitale kerstkaart die je aan je familie en vrienden kunt sturen. 

 

Wat ik bij jou op stal nodig heb is een binnenbak of stalgang wat donker gemaakt kan worden en met voldoende ruimte waar ik eventueel staanders met een zwart doek neer kan zetten indien nodig. Jouw paard komt dan in de deuropening te staan met het hoofd naar buiten en de achterkant naar binnen. Zo is de lichtinval het meest ideaal voor deze shoot en is de achtergrond al meteen donker. 

Investering

- Fotoshoot in kerststijl bij jou op stal

  (Binnen een straal tot 10 km. vanaf Nuenen. Vanaf 10 km. en verder extra km. vergoeding à € 0,30 per km).

- Inclusief gebruik van mijn kerstkransen, fotografiehalsters, locatie benodigdheden

- Eventuele op- en afbouw van de locatie 

- Circa half uurtje shooten (ik ga door zolang het nodig is) 

- 1 paard / of 1 paard met eigenaar 

- Online fotogalerij voor het bekijken en uitzoeken van de foto's 

- 2 professioneel bewerkte foto's en 1 kerstkaart, digitale aanlevering in hoge resolutie 

Nu met korting!

van €  79,- voor  € 59,- 

 

Een erg leuke bijkomstigheid is dat als je meerdere stalgenootjes optrommelt om deze shoot te laten doen dat jullie allemaal korting krijgen van 10% op je eigen shoot! (Vanaf 3 deelnemers).