Contact

Shirley van Lieshout fotografie

 - Gezin - Familie - Portret - Paardenfotograaf - 

Van Homberghgaarde 11

5673 AJ  Nuenen

Tel: 06-14300713

E-mail: info@shirleyvanlieshoutfotografie.nl

K.v.K. nr: 76779289

BTW id nr: NL003160037B43Contactformulier


Reviews

Ik hoor graag jouw bevindingen! Laat hier jouw reactie achter:

Reactie plaatsen

Reacties

Claudia en Hans
een maand geleden

Shirley heeft onze bruidsreportage gemaakt. We zijn ontzettend blij met het eind resultaat en hoe mooi ze de momenten heeft vastgelegd. Tijdens de ceremonie, taart, proosten en familie foto’s. Ondanks de hitte wist Shirley ons gerust te stellen en tips te geven hoe te poseren op de foto’s. Ze is ontzettend creatief, flexibel en deskundig.
Ze heeft veel geduld neemt de tijd en is ook nog eens gezellig!
Wij zijn erg blij dat we voor Shirley gekozen hadden!

Suzanne de Poorter
een maand geleden

Ondertussen 3 soorten foto’s laten maken door Shirley; wedstrijdfoto’s, fotoshoot van merrie met veulen in de wei en een shoot met paardensieraden. Mooi om te zien dat hetzelfde paard door verschillende manieren van fotograferen er totaal anders uit kan zien 😃. Ze zijn echt allemaal zó bijzonder mooi 🩵
We zijn er heel blij mee!

Daarnaast is Shirley super vriendelijk en relaxed dat is heel fijn!

Dankjewel Shirley!

Wahied en Veena
3 maanden geleden

Zo vlak voor Pasen kwam ik op het idee om als alleenstaand vader een photoshoot te doen met mijn dochter van 9. Omdat zij net als elk meisje gek is van paarden kwam ik na lang vragen in mijn buurt terecht bij Shirley. Ik was meteen verkocht. De manier zoals Shirley met mijn verzoek en droom van mijn dochter aan de slag is gegaan is uitmuntend. Zelfs aan een lokatie met een restaurant werd gedacht zodat mijn dochter met diabetes kon eten. We hebben 1u25min gereden en ik heb haar gek geappt over het schommelend weerbericht van Nederland. Maar nee ze kon me overtuigen en het was de moeite waard. Er was een paard geregeld. Hiermee is rekening gehouden met de lengte van mijn dochtertje. Eenmaal op lokatie gaat ze als een trein. Een uur duurde rustig anderhalf uur. Ze zit zo in haar flow en passie voor haar werk. Dan krijg ik één voorbeeld foto en schiet ik vol met mn dochter. Ongelooflijk..ik kan ernaar blijven kijken. Hierna komen er nog een paar....Sprakeloos! Dit is echt een top fotografe. Dank je wel Shirley. Dat je ons een onvergetelijk dag kon bezorgen, maar vooral de liefde van vader en dochter op zo'n bijzonder manier tot een geweldig resultaat heb gebracht.

Caroline Schellen
3 maanden geleden

Wat een toffe fotoshoot hadden wij met Shirley! Geweldig hoe ervaren ze was om het paard mooi op de foto te zetten en daarbij een relaxte sfeer te creëren ook voor mijn dochter.,
We waren compleet verrast door het waanzinnige eindresultaat! Enorm dankjewel voor deze prachtige foto’s.

Femke
3 maanden geleden

Onwijs bedankt voor de te gekke foto's! We zijn er enorm blij mee.
Je denkt fijn mee in onze wensen en je staat open voor ideeën! Top, een aanrader voor iedereen!

Tamara van der Zee
9 maanden geleden

Super gave fotoshoot gehad.
Shirley neemt alle tijd en denkt mee.
Het zijn echt mega mooie fotos geworden.

Karin Somers - Van der Toorn
9 maanden geleden

Allereerst wat een super mooie foto's maakt Shirley! Zo met gevoel!

Shirley neemt de tijd voor jouw en je paard. Ze neemt je mee in het proces en neemt jouw ideeën ook serieus en niks is te gek!

Ook het bestellen gaat gemakkelijk, het uitzoeken daarin tegen is een stuk lastiger!

Echt een aanrader!

Stefanie
9 maanden geleden

Shirley neemt echt alle tijd en veel geduld om er voor te zorgen dat zowel jij als je paard leuk op de foto staan, ook met twee paarden geen probleem! Het contact voor/tijdens en na de shoot verloopt ook heel fijn! Een aanrader voor ieder die ook zulke mooie fotos wil!
Ben er erg blij mee! Bedankt.

Fiona
9 maanden geleden

Fijne en rustige fotografe. Neemt graag de tijd voor haar foto's, zodat het voor zowel mens als dier een leuke ervaring is! Dankjewel voor de mooie foto's!

Minke
9 maanden geleden

Super vriendelijke en meewerkende fotografe! Maakt prachtige fotos, echt heel blij mee.

Meggie
een jaar geleden

We hebben shirley gevraagd voor een foto shoot met de hele familie + honden. Kei lieve aardige fotograaf. Veel leuke ideeën waar je zelf niet op komt. De foto's zijn echt waanzinnig mooi. Helemaal blij mee!

Mandy
een jaar geleden

Wauw super mooie foto's van onze trouwdag! Trouwshoot, ceremonie en familie foto's. Fijn meegedacht in alles, oa de locatie en met de kinderen. Heel erg blij mee. Dank je wel

Meggy
een jaar geleden

Ik kwam Shirley tegen op instagram en vond gelijk haar foto's heel erg mooi want ik was opzoek naar een fotograaf voor opa & oma 60 jarig huwelijk.
Shirley is fijn in contact,denkt mee,flexibel,duidelijk en de foto's zijn heel mooi geworden.
Bedankt Shirley en misschien tot snel🦋🌸💝

Anke Hellings
een jaar geleden

Super mooie gezellige en spontane fotoshoot gehad. Op ons bedrijf. Zelfs de heren vonden het leuk😉😀. Mooie foto's ook van de koeien. Met een super mooi resultaat waardoor de keuze weer erg moeilijk werd. Naar is uiteindelijk wel gelukt. Super bedankt😍🤩

Daniek
een jaar geleden

Shirley kun je inmiddels wel zo’n beetje de vaste fotografe van Tjitske, m’n paard, noemen. Dat is ook zeker te merken aan Tjitske, ze voelt zich al super op haar gemak bij Shirley. Shirley neemt alle tijd en heeft heel veel geduld met de dieren voor haar lens. Het resultaat vind ik keer op keer prachtig en uniek! Mocht ik ooit voor mijzelf een fotografe nodig hebben, zou Shirley ook zeker mijn eerste keus zijn.

Daniëlle
een jaar geleden

Voor de gouden bruiloft van mijn ouders een fotoshoot met de familie gepland op de plek waar 50 jaar geleden ook de fotoreportage van mijn ouders werd gedaan. Shirley kende het gebied al enigszins en begon al snel foto's te maken van de verschillende gezinsleden en combinaties. Ze stelde ons goed op ons gemak en liet ons lachen om spontane gezichten op de foto te kunnen vastleggen. Ze nam de tijd om zoveel mogelijk mooie plekjes op te zoeken. Er waren zoveel foto's gemaakt, dat de keuze wel wat moeilijker werd, maar daardoor hebben we voor ons gevoel wel de mooiste foto's eruit kunnen kiezen. De nabewerking is ook erg mooi gedaan. We zijn super blij met het resultaat en raden
Shirley zeker aan voor een fotoshoot!

Marloes
een jaar geleden

Ik wilde graag foto's van mezelf die ik kon gebruiken voor de website van mijn coachpraktijk. Ik was op zoek naar foto's met een bepaalde sfeer waarvoor een zonnetje een must was. Shirley was heel flexibel en kon snel schakelen toen het het zonnige dag zou worden. Ik vond het van tevoren best ongemakkelijk, maar Shirley stelt je meteen op je gemak. Het was echt een gezellige shoot en ze gaat er echt voor om op verschillende plekken mooie foto's te maken. Ik ben ook heel blij met het eindresultaat! Ik kan Shirley van harte aanbevelen.

Maartje vd Mosselaar
een jaar geleden

Shirley benadert voor onze familieshoot. IK zag mooie foto's op haar website voorbij komen, maar het resultaat is boven onze verwachtingen Zooo mooi geworden! Shirley is geduldig en spontaan in haar omgang en dat maakt het heel prettig!
Ze heeft onze foto's super mooi bewerkt. Wij zijn super tevreden met onze foto's!
Zeker een aanrader!!

Miranda van Rosmalen
2 jaar geleden

Ik ben erg blij met de foto's die Shirley van ons gemaakt heeft. Shirley is een spontane, vrolijke en lieve vrouw! Ze geeft fijne aanwijzingen en ik voelde me de eerste keer al direct op mijn gemak bij haar! Shirley heeft foto's gemaakt van mij en mijn paard en ik hou enorm van de warme sfeer die zijn toevoegt aan de foto's! Ik ben enorm tevreden en raadt haar ook zeker aan om een fotoshoot bij te boeken!

Tjally Kliebisch
2 jaar geleden

Super blij met deze mooie foto's
Dank je wel voor je geduld en mooie resultaten ❤🥰