Home » Contact & Reviews

Contact

Shirley van Lieshout fotografie

Van Homberghgaarde 11

5673 AJ  Nuenen

Tel: 06-14300713

E-mail: info@shirleyvanlieshoutfotografie.nl

K.v.K. nr: 76779289

BTW id nr: NL003160037B43

Volg mij ook op Social Media voor de laatste updates:


Contactformulier


Reviews

Ik hoor graag jouw bevindingen! Laat hier jouw reactie achter:

Reactie plaatsen

Reacties

Anke Hellings
14 dagen geleden

Super mooie gezellige en spontane fotoshoot gehad. Op ons bedrijf. Zelfs de heren vonden het leuk😉😀. Mooie foto's ook van de koeien. Met een super mooi resultaat waardoor de keuze weer erg moeilijk werd. Naar is uiteindelijk wel gelukt. Super bedankt😍🤩

Daniek
19 dagen geleden

Shirley kun je inmiddels wel zo’n beetje de vaste fotografe van Tjitske, m’n paard, noemen. Dat is ook zeker te merken aan Tjitske, ze voelt zich al super op haar gemak bij Shirley. Shirley neemt alle tijd en heeft heel veel geduld met de dieren voor haar lens. Het resultaat vind ik keer op keer prachtig en uniek! Mocht ik ooit voor mijzelf een fotografe nodig hebben, zou Shirley ook zeker mijn eerste keus zijn.

Daniëlle
2 maanden geleden

Voor de gouden bruiloft van mijn ouders een fotoshoot met de familie gepland op de plek waar 50 jaar geleden ook de fotoreportage van mijn ouders werd gedaan. Shirley kende het gebied al enigszins en begon al snel foto's te maken van de verschillende gezinsleden en combinaties. Ze stelde ons goed op ons gemak en liet ons lachen om spontane gezichten op de foto te kunnen vastleggen. Ze nam de tijd om zoveel mogelijk mooie plekjes op te zoeken. Er waren zoveel foto's gemaakt, dat de keuze wel wat moeilijker werd, maar daardoor hebben we voor ons gevoel wel de mooiste foto's eruit kunnen kiezen. De nabewerking is ook erg mooi gedaan. We zijn super blij met het resultaat en raden
Shirley zeker aan voor een fotoshoot!

Marloes
2 maanden geleden

Ik wilde graag foto's van mezelf die ik kon gebruiken voor de website van mijn coachpraktijk. Ik was op zoek naar foto's met een bepaalde sfeer waarvoor een zonnetje een must was. Shirley was heel flexibel en kon snel schakelen toen het het zonnige dag zou worden. Ik vond het van tevoren best ongemakkelijk, maar Shirley stelt je meteen op je gemak. Het was echt een gezellige shoot en ze gaat er echt voor om op verschillende plekken mooie foto's te maken. Ik ben ook heel blij met het eindresultaat! Ik kan Shirley van harte aanbevelen.

Maartje vd Mosselaar
3 maanden geleden

Shirley benadert voor onze familieshoot. IK zag mooie foto's op haar website voorbij komen, maar het resultaat is boven onze verwachtingen Zooo mooi geworden! Shirley is geduldig en spontaan in haar omgang en dat maakt het heel prettig!
Ze heeft onze foto's super mooi bewerkt. Wij zijn super tevreden met onze foto's!
Zeker een aanrader!!

Miranda van Rosmalen
6 maanden geleden

Ik ben erg blij met de foto's die Shirley van ons gemaakt heeft. Shirley is een spontane, vrolijke en lieve vrouw! Ze geeft fijne aanwijzingen en ik voelde me de eerste keer al direct op mijn gemak bij haar! Shirley heeft foto's gemaakt van mij en mijn paard en ik hou enorm van de warme sfeer die zijn toevoegt aan de foto's! Ik ben enorm tevreden en raadt haar ook zeker aan om een fotoshoot bij te boeken!

Tjally Kliebisch
7 maanden geleden

Super blij met deze mooie foto's
Dank je wel voor je geduld en mooie resultaten ❤🥰

Tanja Rijnaerts
7 maanden geleden

Via fb haar advertentie zien staan. Contact was snel gelegd en erg prettig.
Voor de kerst foto’s gemaakt van mijn hond.
Ze was goed voorbereid en heel geduldig. Van mijn paard had ze zomaar enkele foto’s gemaakt achteraf zat daar een prachtige afbeelding bij. Heel tevreden zeker een aanrader.

Jantien
8 maanden geleden

Heel erg blij met de mooie foto’s die Shirley heeft gemaakt! Snel en prettig contact gehad, flexibel om een datum te plannen. Shirley is echt leuk met kinderen, dat scheelt veel om ze leuk op de foto te krijgen! Overal aan bedacht, zelfs kleden om op natte ondergrond te kunnen zitten. Wij komen in de toekomst terug voor nog meer foto’s!!